Argentinië

Bodegas Salentein

Bodegas Salentein Primus Chardonnay 2015
Salentein Primus Chardonnay vormt de toprange van Bodegas Salentein én Argentinië! De wijn is zeer fijn en stijlvol, mede door 10 maanden houtrijping op Franse eikenvaten. Hij heeft een diep gouden kleur en aroma's van appel, honing en vanil ... (meer lezen)
€ 30,25 2
Bodegas Salentein Primus Pinot Noir 2006
Een prachtige licht heldere rode wijn, met delicate aroma's van rijpe kersen, bessen, vanille en een vleugje tabak. Deze Primus Pinot Noir is mooi in balans met fijne zuren en zachte smaken, de afdronk is een heerlijk toetje met kruidige tin ... (meer lezen)
€ 30,50 € 15,25 2
Bodegas Salentein Single Vineyard Chardonnay Pilot
Een rijke, rijpe witte wijn met veel kruiden en rokerige accenten om de smaken van gebakken appel, peer taart en zandkoekjes. De lange afdronk is gevuld met boterachtige noten. 
€ 30,50 € 15,25 2
Salentein Gran Vu Uco V. Blend 2016
Deze rode wijn van Bodega Salentein nadert perfectie. De mooiste wijn van dit prestigieuze wijnhuis, welke in 1992 opgericht werd door de Nederlandse ondernemer Mijndert Pon. Hij liet een prachtig wijnhuis bouwen in Valle de Uco, een oogverb ... (meer lezen)
€ 57,00 2
Salentein Numina Chardonnay 2016
De kleur van deze Numina is diep goudgeel met een vleugje lichtgroen. In de neus frisse en intense aroma’s van rijpe ananas, witte perzik en jasmijn. In de mond ontplooit zich een breed palet met een romige aanzet en mooie natuurlijke zuren, ... (meer lezen)
€ 25,00 2
Salentein Numina Malbec 2014
Deze Malbec in de Numina Serie is helder donkerrood van kleur en is intens en uitgesproken. Met tonen van rood en zwart fruit, chocolade, vanille en tabak. Deze bijzondere monocépage heeft mooie tannine en hints van vanille in een lange zach ... (meer lezen)
€ 24,50 2
Salentein Numina Malbec Aniversario 15 Anos 2013
Deze Malbec in de Numina Serie is helder donkerrood van kleur en is intens en uitgesproken. Met tonen van rood en zwart fruit, chocolade, vanille en tabak. Deze bijzondere monocépage heeft mooie tannine en hints van vanille in een lange zach ... (meer lezen)
€ 57,50 2
Salentein Portillo Dulce Natural Sauvignon Blanc 2
eze Portillo Dulce Sauvignon Blanc heeft fruitsmaken zoals perzik, grapefruit, ananas en banaan, een wijn die de perfecte balans heeft tussen zoet en zuur.
€ 8,50 2
Salentein Portillo Sauvignon Blanc 2018
Een typische Sauvignon Blanc. deze Portillo heeft een gele, licht gouden kleur. Een frisse stijl en aroma’s van groene appels, rijpe perziken en roze grapefruit zijn zeer kenmerkend.
€ 8,50 2
Salentein Primus Malbec 2016
Deze Primus toont de klassieke diep paarsrode kleur van de Malbec. De Prachtige expressieve geur biedt de oplettende neus een variëteit aan aroma's van bramen, bosbes en roodfruit ook kunt u specerijen ontdekken. Zeer elegant Salentein wijn ... (meer lezen)
€ 37,00 2