Chili

Almaviva Rotschild

Almaviva Rot­schild Puente Alto
Perfecte wijn bestaat niet, of toch… Dit ware Rothschild-icoon krijgt consistent hoge beoordelingen van de internationale wijnpers, voor alle jaargangen. Almaviva bewijst dat perfectie bestaat.    De druiven voor Almaviva wo ... (meer lezen)
€ 189,00 € 179,55 2

Errazuriz

Chadwick Sena 2011
Kleur: Robijnrood Geur: Rood fruit, zoals kersen, cassis, framboos, subtiele noten van rode bessen, tabak en hazelnoten Smaak: Fijn, stevig, licht zoet met bittere chocolade, kersen en zoete specerijen en uitstekende zuurgraad ... (meer lezen)
€ 176,00 € 167,50 2
Chadwick Sena 2012
 Druiven Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carménère, Merlot, Petit Verdot. ... (meer lezen)
€ 175,00 € 160,00 2
Errázuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc 2018
Een elegante wijn met een bleekgele kleur en groene tinten van citrus. In de neus tonen van grapefruit, hints van passievrucht en subtiele kruiden. In de mond lichte minerale tonen en een mooie zuurgraad die de Sauvignon Blanc zijn frisheid ... (meer lezen)
€ 14,20 2
Errázuriz Aconcagua Costa Chardonnay 2017
De druiven voor de Errazuriz Aconcagua Costa Chardonnay Wild Ferment worden geplukt in wijngaarden nabij de Stille Oceaan. De bodem bestaat uit een dunne laag leem, met daaronder een laag klei, dit zorgt voor mineraliteit in de witte wijn. D ... (meer lezen)
€ 18,95 2
Errázuriz Aconcagua Costa Pinot Noir 2017
Een heldere, robijnrode Pinot Noir met intense en frisse geuren van roodfruit. Deze Aconcagua Costa van Errazuriz heeft een diversiteit aan aroma's zoals kersen, frambozen, aardbeien en subtiele hints van rode rozen. De wijn is elegant, sapp ... (meer lezen)
€ 18,95 2
Errazuriz Don Maximiano 2013
Deze wijn biedt de drinker een enorme complexiteit, een zeer fruitige wijn zowel in geur en smaak. Aroma's als kersen, cassis, framboos, zoete specerijen en bittere chocolade zijn waarneembaar. Een klasbak uit Chili met een zeer elegante afd ... (meer lezen)
€ 60,95 2
Errazuriz Don Maximiano 2014
Errazuriz Don Maximiano Founder's Reserve 2014 is een prachtige rode wijn uit Aconcaqua in Chili. De robijnrode wijn van Cabernet Sauvignon, Carmenère, Petit Verdot en Syrahdruiven heeft een expressieve geur met enorm complexe aroma’s. Hij g ... (meer lezen)
€ 60,95 2
Errazuriz Max Merlot 2017
Errazuriz Max Reserva Merlot is een intense rode wijn uit de Aconcagua wijnstreek in Chili. De houtgerijpte Merlot heeft een mooie robijnrode kleur en aroma’s van zwart en rood fruit zoals kersen en aardbeien. De smaak is zacht met intens zw ... (meer lezen)
€ 14,00 2
Errazuriz Max Reserve Cabernet Sauvignon 2016
Errazuriz Max Reserva Cabernet Sauvignon is een zeer aangename rode wijn uit de Aconcagua wijnstreek in Chili. De Cabernet is diep robijnrood en heeft intense aroma’s van rood en zwart fruit, lichte kruidigheid van zwarte peper en een vleugj ... (meer lezen)
€ 14,25 2
Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest 2017 37,5 c
Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest is een elegante witte dessert wijn met een bleekgele kleur en groene tinten. In de neus herken je citrus aroma’s, grapefruit, passievrucht en subtiele hints van kruiden. Een wijn met lichte minerale ton ... (meer lezen)
€ 11,50 2

Matetic

Matetic Corralillo Chardonnay
Elegant en complex, rijpe perzik en tropisch fruit verweven met een keurige opvoeding in gebruikt Frans eikenhout. Intens van smaak met aangenaam licht boterige kieteling van het gehemelte en een afdronk die nog even na zindert. Helder bleek ... (meer lezen)
€ 14,20 2
Matetic EQ Chardonnay 2018
Matetic EQ Chardonnay De druiven voor de EQ Chardonnay zijn afkomstig van de biodynamische wijngaarden gelegen in Rosario Valey. Door de invloed van de dichtbij gelegen oceaan rijpen de druiven langzaam en ontwikkelen daardoor complexe aroma ... (meer lezen)
€ 21,75 € 20,50 2
Matetic EQ Coastal Sauvignon Blanc 2021
Naast de al geweldige Coralillo wijnen van Matetic wordt er een EQ serie wijnen geproduceerd, de premier cru's van Matetic als het ware. De druiven van de beste percelen en bodemstructuren, meestal iets hoger gelegen, of op meer specifieke b ... (meer lezen)
€ 14,25 € 13,50 2
Matetic EQ Pinot Noir
De serie EQ wijnen van Matetic staat voor evenwichtige en uitgekiende wijnen. Het Spaanse woord Equilibrio betekent balans. Stevige pinot noir met donker paarsig rode kleur, en een complexe neus zowel aards al mineraal, lichtrood fruitig als ... (meer lezen)
€ 27,00 2