Gefermenteerd in nieuwe Franse eiken vaten met 3 drie maanden batonnage.
Druiven: Códega do Larinho (30%), Rabigato (30%) en Viosinho (20%) en 20% andere rassen. De druiven komen van wijnstokken die al meer dan 100 jaar oud zijn. ... (meer lezen)
Gefermenteerd en ter voet getreden in traditionele stenen lagares. 18 maanden gerijpt in nieuwe Franse eiken vaten.
Druiven: Touriga Nacional (50%), Touriga Franca (20%), Tinta Roriz (20%) en andere rassen (10%).
... (meer lezen)
Gefermenteerd en ter voet getreden in traditionele stenen lagares. Gerijpt in Franse eiken vaten voor 18 maanden.
Druiven: Touriga Nacional (40%) Touriga Franca (30%), Tinta Roriz (20%) en andere druifrassen (10%). De druiven zij ... (meer lezen)
Gefermenteerd in roestvrij stalen vaten met een gecontroleerde temperatuur.
Druiven: Códega do Larinho (30%), Rabigato (30%) en Viosinho (20%) en andere rassen. Deze druiven komen van een wijngaard met een leeftijd van 5 tot 50 j ... (meer lezen)
40% van de wijn is gefermenteerd en ter voet getreden in de traditionele steen lagaras. De andere 60% is gefermenteerd zonder stengel bij een gecontroleerde temperatuur voor 10 dagen.
Druiven: Touriga Franca (30%), Tinta Roriz (3 ... (meer lezen)
Deze port wordt gekarakteriseerd door zijn zachtheid, met een fruitig karakter. Een samengestelde port van wijnen die geselecteerd zijn door hun intens fruitig karakter en diepe kleur. De port is
gerijpt in houten vaten voor 4 jaar.
Quinta de Vargellas is een van de meest gewaardeerde port-terroirs van de Douro. Gelegen in de wilde en heuvelachtige oostelijke uithoek van de vallei, is deze wijngaard al sinds de jaren 1820
een bron van de mooiste portwijnen.
De el ... (meer lezen)