Verenigde Staten

Hirsch Winery

Hirsch Winery Chardonnay 2013
De eerste chardonnay wijngaard werd in 1994 geplant. Dit werd gedaan op een rotsachtige helling boven het huis van David Hirsch. Het doel van de chardonnay is een diepe expressie van de unieke wijngaard laten zien. De wijn is zeer elegant en ... (meer lezen)
€ 74,00 2
Hirsch Winery Pinot Noir East Ridge 2012
Hirsch Winery East Ridge wordt gebotteld op een van de oudste en meest bijzondere deel van het Hirsch Vineyard. De wijn heeft een krachtige uitdrukking en heeft een fantastische structuur.
€ 94,95 2
Hirsch Winery Pinot Noir Reserve
Hirsch Winery Pinot Noir Reserve is een selectie van de beste vaten van de oudste en fijnste Vineyard van Hirsch. Er zijn er slecht 570 van geproduceerd.
€ 94,95 2
Hirsch Winery Pinot Noir San Andreas 2012
Dit is een prachtige pinot noir die je als je niet beter zou weten moeiteloos kan aanzien voor een superelegante Bourgogne uit een rijp jaar. San Andreas Fault is de naam van de wijngaard en daar is niets mis mee. Fijne expressieve neus, bij ... (meer lezen)
€ 69,50 2
Hirsch Winery Pinot Noir West Ridge
Hirsch West Ridge Pinot Noir komt van de oudste en bijzonderste plek van de West Ridge van Hirsch. Het is een mysterieuze roze wijn, met een elegante structuur en verleidelijke aroma's.
€ 76,50 2

J. LOhr wINERY

J. Lohr Winery Riverstone Monterey Chardonnay 2015
Vergisting vindt plaats in barriques. Ruim 50% ondergaat malolactische gisting. Daarna rijpt de wijn 7 tot 9 maanden in nieuwe en gebruikte barriques van Frans, Hongaars en Amerikaans eikenhout. Een rijke, volle, maar frisse wijn met rijp ... (meer lezen)
€ 18,00 2

Kendall jackson

Kendall Jackson Vintner's Res. Chardonnay 2016
Deze wereldtopper uit Californië blinkt uit in haar volheid en licht romige smaak. Fris en elegant met heerlijke aroma's van tropisch fruit als mango, ananas, appel en peer. De Chardonnay wijn heeft fijne geroosterde tonen op de achtergrond ... (meer lezen)
€ 17,50 2
Kendall Jackson Vintner's Res. Pinot Noir 2016
Deze Pinot Noir heeft aroma's van kersen, aardbeien en frambozen met elegante aardse tonen. Accenten van cola, vanille, toast en milde kruiden maken de wijn compleet. Dit alles heeft Kendall Jackson prachtig verpakt in de Vintner's Reserve d ... (meer lezen)
€ 21,45 2

Kistler Vineyards

Kistler Vineyards Les Noisetiers 2015
Vernoemd naar geroosterde hazelnoten, is dit de meest sprekende Chardonnay van Kistler Vineyards. De juiste balans tussen citrusfruit en frisheid. Een levendige doch elegante finale.
€ 65,55 2
Kistler Vineyards McCrea Vineyard Sonoma Mountain
Bleek geel met een groen zweempje. Klassieke ‘chablis’ neus vol mineraliteit, geroosterde tarwe en een hint van citrus. Strakke, elegante minerale ruggengraat, fris en extractrijk, zeer zuiver. Een stereotype van de betere Californische ‘ter ... (meer lezen)
€ 90,95 2
Kistler Vineyards Pinot Noir Sonoma Coast 2013
Bourgogne op z'n best maar dan uit Californië. Een absoluut genot deze Pinot uit Sonoma, en een wijn voor de échte liefhebber. De Pinot Noir wijngaarden van Kistler bevatten een variëteit van Pinot Noir wijnranken van zowel Bourgondische als ... (meer lezen)
€ 71,25 2
Kistler Vineyards Russian River Valley Pinot Noir
Intense, diepe paarse kleur. Levendige neus, volop primaire (fruit) aroma's van zwarte en blauwe bessen en viooltjes, ondersteund door opvoeding nuances als grafiet en cederhout (sigarenkistje). Het mondgevoel is fantastisch, fris en krachti ... (meer lezen)
€ 65,55 2
Kistler Vineyards Vine Hill Vineyard Russian River
De Kistler Vineyards Vine Hill Vineyard Russian River Vally Chardonnay is fris, levendig, uitbundig en tegelijkertijd krachtig en elegant. Het is een schoonheid, een combinatie van zowel elegantie en diepte. Na 5 tot 7 jaar is dit een pracht ... (meer lezen)
€ 80,75 2
Kistler Vineyards Vine Hill Vineyard Russian River
De Kistler Vineyards Vine Hill Vineyard Russian River Vally Chardonnay is fris, levendig, uitbundig en tegelijkertijd krachtig en elegant. Het is een schoonheid, een combinatie van zowel elegantie en diepte. Na 5 tot 7 jaar is dit een pracht ... (meer lezen)
€ 80,75 2

Schug

Schug - Chardonnay Carneros
Klassieke neus met rijpe aroma’s van tropisch fruit en specerijen, citrusvruchten, peer, en de ouderwets lekkere geur van ovengegaarde appels met boter. In de mond fris, evenwichtig en complex, met een lange, zuivere afdronk.
€ 31,50 2
Schug Carneros Chardonnay 2009 (1,5L)
Klassieke neus met rijpe aroma’s van tropisch fruit en specerijen, citrusvruchten, peer, en de ouderwets lekkere geur van ovengegaarde appels met boter. In de mond fris, evenwichtig en complex, met een lange, zuivere afdronk. Deze chardonnay ... (meer lezen)
€ 54,25 2
Schug Chardonnay Carneros Estate Grown 2017 NIEUW!
Helder licht goudgeel van kleur. In de neus aroma’s van limoen, witte perzik, peer, kweepeer, veldbloemen en vers gebakken brood. In het smaakpalet tonen van o.a. grapefruit, rijp geel steenfruit, subtiel iets van sinaasappelschil en een hin ... (meer lezen)
€ 56,95 2