Lichte rode wijnen


Anne Gros Pinot Noir 2013
Heet de Bourgogne al een vrouwelijke wijn te zijn dit is misschien wel de meest feminiene Bourgogne die er is en hoe kan het ook anders gemaakt door een vrouw. Anne Gros. Heerlijk eigenwijze dame die haar eigen koers vaart in de Bourgondisch ... (meer lezen)
€ 33,25 2
Domaine Faiveley Bourgogne AC Pinot Noir 2016
De kleur van deze wijn is onmiskenbaar die van pinot noir: licht, zuiver, robijnrood. In de geur vindt u de frisse aroma’s van rood fruit als kers en besjes gecombineerd met specerij- en rooktonen. In de smaak ook weer het rode fruit. Fris, ... (meer lezen)
€ 22,50 € 20,95 2
Hirsch Winery Pinot Noir East Ridge 2012
Hirsch Winery East Ridge wordt gebotteld op een van de oudste en meest bijzondere deel van het Hirsch Vineyard. De wijn heeft een krachtige uitdrukking en heeft een fantastische structuur.
€ 94,95 2
Hirsch Winery Pinot Noir Reserve
Hirsch Winery Pinot Noir Reserve is een selectie van de beste vaten van de oudste en fijnste Vineyard van Hirsch. Er zijn er slecht 570 van geproduceerd.
€ 94,95 2
Hirsch Winery Pinot Noir San Andreas 2012
Dit is een prachtige pinot noir die je als je niet beter zou weten moeiteloos kan aanzien voor een superelegante Bourgogne uit een rijp jaar. San Andreas Fault is de naam van de wijngaard en daar is niets mis mee. Fijne expressieve neus, bij ... (meer lezen)
€ 69,50 2
Hirsch Winery Pinot Noir West Ridge
Hirsch West Ridge Pinot Noir komt van de oudste en bijzonderste plek van de West Ridge van Hirsch. Het is een mysterieuze roze wijn, met een elegante structuur en verleidelijke aroma's.
€ 76,50 2
Kendall Jackson Vintner's Res. Pinot Noir 2016
Deze Pinot Noir heeft aroma's van kersen, aardbeien en frambozen met elegante aardse tonen. Accenten van cola, vanille, toast en milde kruiden maken de wijn compleet. Dit alles heeft Kendall Jackson prachtig verpakt in de Vintner's Reserve d ... (meer lezen)
€ 21,45 2
Kistler Vineyards Pinot Noir Sonoma Coast 2019
Bourgogne op z'n best maar dan uit Californië. Een absoluut genot deze Pinot uit Sonoma, en een wijn voor de échte liefhebber. De Pinot Noir wijngaarden van Kistler bevatten een variëteit van Pinot Noir wijnranken van zowel Bourgondische als ... (meer lezen)
€ 85,00 € 80,00 2
Schug - Carneros Pinot Noir 2017
Net als z'n broertje de Sonoma Coast Pinot Noir, is dit meer Bourgogne dan nieuwe wereld. En dat is waarschijnlijk het mooiste compliment dat je Walter Schug kan maken. Want voor hem geen 'blockbusters' wijnen, nee hij werkt naar zijn grote ... (meer lezen)
€ 44,00 € 40,00 2
Villa Wolf Ernst Loosen Pinot Noir 2014
Om het internationale karakter te benadrukken noemt men bij Villa Wolf de wijn Pinot Noir en niet Spätburgunder. Het is uiteindelijk hetzelfde, maar zegt wel al iets over de wijnstijl die bij Villa Wolf nagestreefd wordt. Een heerlijk op het ... (meer lezen)
€ 9,00 2