Charles Jobard werkte vele jaren in de schaduw van zijn bekende broer, Francois, maar hij heeft met succes een mooi domaine opgebouwd met uitstekende wijngaarden. Vandaag de dag is het landgoed 8 hectare groot en heeft wijngaarden in Monthelie en Meursault. Daarnaast werd in 2003 een klein ‘negociant’ bedrijf begonnen om de eigen productie aan te vullen. Alle wijnen die gemaakt zijn van gekochte druiven worden precies zo gemaakt als wijnen van de eigen wijngaarden. Charles’ zoon Rémi heeft nu de leiding van het bedrijf, en hij wordt door velen beschouwd als een rijzende ster. De wijnen gemaakt door Rémi zijn schoon, zuiver en modern in de beste zin. De opbrengsten zijn laag gehouden en de strenge selectie zorgt ervoor dat alleen de beste druiven de kelder bereiken. Nieuw eiken wordt gebruikt, maar met mate. Het resultaat is wijnen die diepgang en complexiteit tonen. Rémi Jobard is biogecertificeerd. Het domaine bezit goed gelegen percelen in enkele van de beste wijngaarden in Meursault: onder andere een perceel met zeer oude wijnstokken in de ‘Lieu-dit’ Les Chevaliers en de premier cru Les Poruzots-Dessous die grenst aan de premier cru wijngaard Genevrières, beschouwd als de een van de beste wijngaarden van Meursault, prachtig mineraal is en krachtig, geconcentreerd en kruidig.